Ansikte


Nedan listar vi alla behandlingar för ansiktet. Det är framförallt behandlingar på djupet för ålderstecken, akne och ojämnheter. Du hittar priser och lediga tider att boka här.

Ansiktsbehandling


Vi på Qui erbjuder ansiktsbehandling i Göteborg och har ett stort urval av behandlingar för att behandla din hud på allra bästa sätt. 

När du är hos oss på en behandling kommer gå igenom vad du är ute efter för resultat och vad du vill förbättra. Vi kommer därefter gå igenom huden tillsammans med dig och se vilken behandling som passar bäst för din hud. 

Vi har 60 min eller 90 min och den längre ansiktsbehandlingen passar främst dig som har akne eller mycket porer då stor del av behandlingen består av portömning. 

Kärlbehandling – ta bort ytliga blodkärl


Kärlbristningar är små vener som är belägna nära hudytan. De är vanligtvis tunna – mindre än en mm i omkrets, och har normalt sett en röd eller blåaktig färg. De finns primärt i ansiktet eller på benen, men kan också förekomma på andra områden av kroppen.

Kärlbristningar på benen orsakar ingen förhöjning av huden och det blir inga knölar eller andra ojämna partier. Det är det som särskiljer ytliga blodkärl från åderbråck. På grund av sin ytliga placering påverkar dessutom inte kärlbristningar blodcirkulationen. De utgör därför i realiteten inte något medicinskt besvär eller hälsorisk utan definieras som ett estetiskt besvär.

Att behandla och ta bort ytliga blodkärl med laser är både snabbt och en väldigt effektiv behandlingsmetod. Vi kan ta bort ytliga blodkärl i ansiktet och på benen, men även på andra delar av kroppen. Vid en laserbehandling behöver man inte tränga igenom hudytan för att försluta de utvidgade små vener som bildar kärlbristningarna. Laserljuset tas upp utav blodkärlet och det skapas då värme inuti kärlet gör att kärlet elimineras. Kostnaden är från 1000 kronor och uppåt. 

HIFU + Co2 laser – anti aging behandling


När din hud blir äldre drabbas den av rynkor, vanligtvis ser du rynkor under ögonen och under munnen. Även rynkor i pannan är väldigt vanligt. Det beror på att huden tappar sin elasticitet och utöver rynkor kan huden få vidgade porer, pigmenteringar och mindre lyster. Med vår anti age behandling kan du snabbt få fin hy igen. Vi har en exklusiv behandling för åldrad hud och en hud med rynkor. Vi startar behandlingen med HIFU* därefter gör vi Co2 Laser* för optimalt och långvarigt resultat.

* Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud (HIFU) är ett icke kirurgiskt lyft för att strama åt lös hud i ansikte och på kropp. Genom HIFU skickas hög värmeenergi in i huden och underliggande vävnader, samma hudlager som läkare använder, för att strama åt huden genom att direkt förstöra kollagen och elastinfibrerna för att sedan producera nya starka fibrer.

* Co2 laser: fraktionerad laser är ett genombrott inom estetisk laserbehandling för att föryngra och reparera huden. Till skillnad från traditionell laserslipning som skalar av huden ger fraktionerad laser en miljon mikroskopiska behandlingspunkter omgivna av orörd hud. Läkningen går snabbt då man utnyttjar kroppens naturliga läkningsprocesser för att skapa ny friskare och mer elastisk hud. Varje laserpunkt eliminerar gamla pigmenterade hudceller från ytan men når också djupt ner i huden. Där stimuleras nybildning av kollagen och ökad elasticitet vilket resulterar i huduppstramning, skin tightening.

Thermalift behandling – senaste inom anti age


Vi erbjuder behandlingen thermalift i Göteborg, den senaste tekniken för att föryngra huden. Thermalift är en effektiv behandling som föryngrar och lyfter huden redan efter en behandling. I takt med att vi blir äldre tappar huden sin elasticitet och vi får linjer, rynkor och slappare hud. Med Thermalift blir huden blir uppstramad samt rynkor och djupa veck reduceras. Du får ett väsentligt effektivare och bättre resultat än vad någon annan icke-kirurgisk metod ger. Boka gärna in dig på en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer om vad Thermalift kan göra just för dig. 

Hur går behandlingen till?


Thermalift är en teknik som använder sig av radiovågor för att stimulera kroppens naturliga förnyelse av kollagen i hudens alla tre lager. En thermalift behandling tar allt mellan 20 minuter och 3 timmar att genomföra beroende på hur stort området som ska behandlas är. Vi rengör huden noggrant och markerar sedan upp området som ska behandlas med ett precist rutmönster. Varje ruta i mönstret kommer sedan att erhålla en eller flera pulser från Thermalift-munstycket. Varje puls med Thermalift varar ca 1-5 sekunder, beroende på vilket område som behandlas, och ger en värmepuls. Varje puls känns som ett varmt stick i huden. Genom att utnyttja radiofrekvenserna värms kollagenet i din hud säkert upp. I samband med detta drar huden omedelbart ihop sig och blir slätare både i textur och utseende, samtidigt som tillväxten av nytt kollagen stimuleras. 

Eye bright – ta bort mörka ringar under ögonen


Många av oss har problem med mörka ringar under ögonen. Denna lyxiga eye bright treatment från Is Clinical reducerar påsar och mörka ringar under ögonen, ökar mikrocirkulationen, ger maximalt med fukt, lugnar, lindrar och stramar upp huden runt ögonen. Behandlingen har även en blekande effekt kring ögonen och ger därmed en jämnare hudton. Med Eye bright kan du äntligen få bort mörka ringar under ögonen. Behandlingen kostar 950 kronor och tar 30 minuter.

Fraktionerad laser – behandla ojämnheter


Vi utför fraktionerad laser i Göteborg. Fraktionerad laser en behandling för akne, akneärr, rynkor, solskadad hud, förstorade porer, bristningar, ärr och slapp hud. Vi rekommenderar en kur på 1-4  behandlingar med 4 veckors intervall. Redan några dagar efter behandling känns huden stramare. Slutresultat uppnås först efter 3 till 4 månader, i vissa fall 6 månader, när kollagenet och elastinet har bildats på nytt. Eftervårdsprodukter behöver köpas till.

De små nålelektroderna appliceras mot huden där de skapar ett elektriskt fält som går på djupet. Den volym som stimuleras termiskt och där nytt kollagen bildas är upp till fem gånger större än vid jämförbara laserbehandlingar. Behandlingsområden är ansikte, hals, dekolletage och kropp. Behandlingen ger snabb läkning, en strålande vacker hud och huden skadas inte. De biverkningar som kan uppstå är rodnad på området. 

HydraFacial & Oxygen peel – djuprengöring


HydraFacial är en vakuumbaserad våtslipning som mjukgör, lyfter och tar bort pormaskar, talg och orenheter. Under tiden boostas huden med fukt och aktiva ingredienser i olika serum. Hydrafacial är den enda behandling som kombinerar peeling, djuprengöring och intensiv återfuktning samtidigt.

HydraFacial behandling hos oss i Göteborg gör följande:

  • Förbättrar fina linjer och rynkor
  • Förbättrar elasticitet och fasthet
  • Ger lyster och jämnare hudton
  • Förbättrar fet och acnebenägen hy
  • Förminskar porer
  • Återställer fuktbalans och elasticitet

Vi erbjuder också kombinerad HydraFacial och Oxygen peel. Oxygen peel är ett komplement till HydraFacial som spolar rent porerna. Vi erbjuder tre olika behandlingar inom området på 45, 60 och 90 minuter.

Injektioner 


Vi utför flera behandlingar med injektioner och har utbildad och kompetent personal för alla former av skönhetsinjektioner. Du kan boka tid för injektioner för behandling av ådernät, ta bort mörka ringar under ögonen, strama upp huden, ta bort dubbelhaka och ta bort gamla fillers. Vi utför också injektioner i form av botox och fillers.

Ådernät – ta bort synliga blodkärl


Åderbråck, ådernät eller små ytliga blodkärl är vanligt, ofta ofarligt, men kanske inte så kul att ha. Genom skleroterapi injiceras ett läkemedel som gör att blodkärlet skrumpnar ihop och försvinner permanent. Många små kärl försvinner efter en behandling, medan större kan behöva 2-4 behandlingar.

Behandlingen gör inte ont och biverkningar som kan uppstå är tillfälliga missfärgningar och sveda på området. Efter behandlingen behöver du ha stödstrumpor i en vecka, undvika hård fysisk belastning, sol och bastu. Du bör inte göra behandlingen om du är gravid, har haft blodpropp eller är allergisk mot aethoxysklerol (läkemedlet).

Sunekos 200 – ta bort mörka ringar under ögonen


Sunekos 200 är en formula bestående av hyaluronsyra och proteiner. Genom injicering återställs huden runt ögonen och byggs upp på nytt. Resultatet blir en mer åtstramad och jämn hud runt ögonen. Efter en kur på tre behandlingar kan du säga hejdå till påsar under ögonen!

Profhilo – huduppstramning


Likt Sunekos 200 består profhilo av hyaluronsyra och proteiner som återställer och bygger upp huden. Profhilo injiceras i hela ansiktet och resultatet blir ett ansikte med yngre utseende – färre rynkor, skuggningar och veck. Det krävs två behandlingar i en kur för resultat och de görs med en månads mellanrum.

Behandlingen kan göras om du har behovet eller i förebyggande syfte på en redan ung hud. Vi genomför behandlingen på ansiktet eller i halsen, men vid behov kan behandlingen göras på knän, armbågar eller gamla ärr. 

Belkyra – ta bort dubbelhakan permanent


Med Belkyra injiceras doxicholsyra, ett naturligt ämne i kroppen vid fettnedbrytning, i din dubbelhaka. Resultatet blir att du får bort dubbelhakan permanent genom att fettet bryts ned och du får en uppstramande effekt. Du ser resultat efter fyra veckor och behandlingen kan genomföras 2-4 gånger vid behov. Det bästa med behandlingen är att resultatet blir permanent. 

Hyalas – ta bort gammal filler


Har du fillers som fått försämrat utseende med tiden eller en filler du helt enkelt inte vill ha längre? Genom hyalas injiceras ett ämne som löser upp fillern inom ett dygn. 

Microtox – maximal lyster och utslätande hy


Microtox är en behandling där små mängder botox blandat med hyaluronsyra och vitaminserum injiceras över hela ansiktet. Resultatet blir en fräschare, mer uppstramad hud med lyster, utan stelheten som kan upplevas med bara botox. Din nya ungdomliga hud håller i tre månader efter behandling. 

Microneedling – boosta kollagenbildning i huden


En cocktail av vitaminer, serum, mineraler och proteiner injiceras i huden samtidigt som huden utsätts på ett sätt som stimulerar kollagenbildning. Kollagen är hudens byggsten och produktionen minskar naturligt efter du fyllt 25 år. Vi behandlar ansikte, hals, dekolletage och handryggar. Resultat blir en ökad lyster, återfuktning, fasthet i huden och en jämnare hud med mindre porer. 

Botox


Vi utför botox behandlingar i Göteborg. Botox är en behandlingsmetod för att släta ut rynkor och förhindra att de blir djupare. Det som injiceras är muskelavslappnande. Generellt ger botox mer lyster till huden också. Vi kan injicera botox i rynkan mellan ögonbrynen, pannan, rynkor vid ögonen, hakan, mungipor och rynkor runt läpparna. 

Hyperhidrosis – svettbehandling


En liten del av befolkningen lider av extrema svettningar, hyperhidrosis, vilket kan behandlas med hjälp av botox. Vi behandlar armhålor, handflator, ljumskar, dekolletage och fotsulor. Resultatet håller i sig i 5-9 månader, i vissa fall behövs en till behandling för önskat resultat. Botox blockerar nervimpulser till svettkörtlarna och därför är behandlingsmetoden effektiv. Ju fler behandlingar som görs desto mer långsiktigt resultat får du. Biverkningarna av behandlingen kan vara lokal rodnad på det behandlade området.

Fillers


Det som skiljer fillers och botox är att fillers fyller ut områden du vill behandla. Med fillers kan du skapa en annan struktur i ansiktet. Vi kan injicera fillers i käklinjen, hakan, kindben, läpparna, vid mörka ringar under ögonen, näskorrigering och som contouring ansiktsskulptering. 

Kemisk peeling – för ojämn hud


Kemisk peeling arbetar målinriktat på hudproblem som akne och synliga tecken på åldrande. Behandlingen exfolierar och avlägsnar orenheter från tilltäppta porer. Alla hudtyper gynnas av en kemisk peeling och du får en renare och jämnare hud med bättre lyster. Boka kemisk peeling på vår salong i Göteborg. 

Micropen – behandla åldrad och skadad hud


En behandling för hudföryngring som också kan behandla solskadad hud, ärr och bristningar. Genom micropen stimuleras nybildning av kollagen i huden och huden kan således bygga upp och reparera sig själv. Du behöver vanligtvis genomföra en behandlingskur på 3-6 behandlingar innan du uppnår önskat resultat. 

Trådlyft – strama åt huden


Trådlyft är en relativt ny metod inom skönhetsbranschen för att strama åt huden. I behandlingen appliceras nedbrytningsbara trådar under huden med syfte att dra huden bakåt eller skapa volym. Vi applicerar trådlyft på dubbelhakor, för att dra upp ögonbrynen, kinder som hänger, i käklinjen och i nasolabiala veck.