Kropp


Här hittar du alla produkter vi erbjuder för kropp. Många av dem är även möjliga för både kropp och ansikte. Priser och lediga tider hittar du här.

Body sculpt – effektiv fettförbränning och starkare core


En behandling med Body Sculpt varar 30 minuters och ger upp till 20.000 supermaximala muskelkontraktioner. Dessa kraftiga kontraktioner stressar musklerna, vilket utlöser snabba förändringar på cellnivå som ökar muskelmassan och styrkan. För att leverera energi för så många muskelsammandragningar bryts fettceller ned genom en process som kallas lipolys. Skadade fettceller dör så småningom och kroppen eliminerar dem naturligt under de kommande veckorna. 

Passar Body Sculpt mig?


Den idealiska kandidaten är egentligen vem som helst som vill få starkare muskler och en starkare core, som vill optimera sin fettförbränning. Med positiva resultat är det inte garanterat att du ser en viktförändring, då muskelmassan ökar och muskler väger mer än fett.

Hur många behandlingar behövs?


Minst fyra sessioner behövs, vanligtvis med två till fem dagars intervall rekommenderas. Endast fyra behandlingar kan ge synliga resultat för fettförbränningen. 

Vad kan jag förvänta mig för resultat?


Resultatet av den kombinerade verkan av intensiva muskelkontraktioner och förstörelse av fettceller är att du känner dig starkare och ser mer definierade muskler. Vissa känner en styrka som hjälper dem att uppnå mer under träningen. Dessutom syns en minskad midjestorlek, minskad fettprocent och ökad muskelmassa.

När kan jag se resultat?


Personer som är relativt vältränade kan känna förbättringar efter bara en behandlingssession med Body Sculpt. Efter de rekommenderade fyra sessionerna kan en del känna sig starkare och se mer tonade muskler och mindre fett i de behandlade områdena, dock syns slutresultatet först tre månader efter avslutad kur. Slutresultat kan ta längre tid för vissa, särskilt i områden med mer fett. 

När skall du inte göra Body Sculpt?


Du får inte göra Body Sculpt om du är gravid, har pacemaker eller hjärtproblem.

Cryo – fettfrysning


Fettfrysning är en vetenskapligt bevisad metod för permanent reducering av fettvävnad som inte reagerar på kost och träning. Fettfrysning kan inte ersätta traditionell fettsugning men är ett enkelt och effektivt alternativ för att ta bort isolerade fettdepåer.

Vid fettfrysning använder vi ett eller två handstycken för att suga in fettvävnad. Man lägger en skyddsduk på huden under handstycket och startar behandlingsschemat. Under pumpande vakuum kyler man ner fettvävnaden till minus 5 grader och förstör fettcellerna. Vetenskaplig forskning har visat att fettceller är mycket känsligare för nedfrysning än andra vävnader i kroppen och dör vid minus 5 grader. 

Resultatet blir att fettcellerna långsamt dör genom så kallad apoptos, naturlig celldöd, medan all annan vävnad såsom hud, nerver och muskler inte påverkas alls. Under 1-2 månader efter behandlingen försvinner fettcellerna successivt och behandlingsresultatet består för gott. I genomsnitt försvinner 20% till 25% av fettet redan efter en enda behandling. Behandlingen av fettfrysning tar 90 minuter.

HIFU Kroppslyft – föryngra huden på kroppen


HIFU värmer upp huden punktvis hela vägen till det nedersta lagret i huden. Det kallas SMAS och är ett lager av vävnad djupt nere i huden och den subkutana vävnaden, vilket är en av våra viktigaste stödjevävnader. Redan efter några timmar ser och känner man effekterna, men det blir bara bättre. Efter ca 3 månader har man uppnått maximalt resultat och din hud har uppnått en föryngring. 

Hur många behandlingar krävs?

För kroppsbehandlingar krävs upprepade behandlingar på 3-6 behandlingar med 3 månaders mellanrum. En behandling tar 80 minuter och resultatet håller upp till 6 år, men med reservation för viktuppgång och kraftig viktnedgång.

Vi behandlar inte gravida eller personer med obehandlad hjärtsjukdom eller med pågående cancerbehandling.

PRX – behandla skadad hud och stoppa åldrandet


PRX är en revolutionerande behandling där valt område behandlas med nålar för att sedan behandla sig själv. Med PRX Reverse peel behandlas områden av hyperpigmentering och skador efter akne, brännskador, sol eller aggressiva behandlingar. 

Resultatet blir ett yngre utseende och därför erbjuder vi även PRX lady för behandlingar på områden som underlivet, armhålorna och runt bröstvårtorna.

PRP behandling – fräschare hud naturligt


PRP är en behandling som innefattar att vi tar friska celler från ditt eget blod och injicerar på önskat område för att optimera cellförnyelsen. Behandlingen anses naturlig eftersom vi inte injicerar in syntetiska ämnen i din kropp, utan specifika celler som finns i blodet. Gör din PRP behandling i Göteborg hos oss med rätt legitimeringar.

På huden fungerar PRP vid pigmentförändringar, ålderstecken och ojämn hud. Vi gör PRP behandling på ansikte, hals, händer och dekolletage. Det finns också PRP behandling för håret som på ett naturligt sätt ökar hårtillväxt. 

IPL laser 


IPL är en laserbehandling för hållbar förändring och behandling av åkommor i huden. Vi använder IPL OPT som är den senaste metoden av lasern. IPL producerar ljus med våglängder som absorberas av huden och förändrar hudens struktur.

Vi utför IPL behandling för borttagning av ytliga blodkärl, fräknar, akne och pigmentering. Behandlingen är också effektiv för att behandla rosacea. IPL laser är smärtfri och utan risk för skada eller komplikationer. Det finns vissa råd du behöver följa inför och efter en IPL behandling, konsultera därför med oss innan du bokar tid. Gör din IPL i Göteborg hos oss på Qui. 

Vital injection – skynda på hudens egna processer


Vital injection är en injeceringsbehandling av vakuum, aktiva ingredienser och ultrafina nålar. Det finns ingen risk för infektion och behandlingen rekommenderas till dig med åldrad hud, trött och livlös hud, akneärr, pigmenteringar eller fuktfattig hud. 

Vi har tre olika former av vital injection. En där förnyelse av stamceller aktiveras, en för extra lyster och en med tillsatta peptider, vitaminer och mineraler för extra trött och livlös hud. 

PRX T33 TCA Peel


Behandlingen är perfekt för dig som upplever torr hud, har pigmenteringar, bristningar, ärr eller ytliga rynkor. En PRX T33 behandling ger huden mer lyster, jämnare hudton och spänst – helt utan nålar.

PRX T33 är en formula som består av flera ingredienser. Dessa går ner på cellnivå och bidrar till cellförnyelse direkt och långsiktigt. Behandlingen gör att huden behandlar sig själv. Vi erbjuder behandlingen i ansikte, på händer, dekolletage, rygg och på specifika områden där du har bristningar eller pigmenteringar. Vi rekommenderar vanligtvis sex behandlingar som utförs inom loppet av två månader.

Du kan även kombinera behandlingen med micropen eller cytocare för maximalt resultat.