Om oss


en skönhetssalong mitt i centrala Göteborg

Salong Qui

En salong utöver det vanliga
Vi är Qui, en skönhetssalong mitt i centrala Göteborg. Vi arbetar med resultatinriktad hudvård med snabba resultat som skräddarsys efter kundens behov. I en härlig miljö erbjuder vi ansiktsbehandling, kemisk peeling, HIFU, PRP, thermage, laser, Co2 laser, Cryo, trådlyft, belkyra, teartrough, vaxning, botox, IPL, fillers, tandblekning mm. I vår bransch är utbildning och kunskap så viktigt.

Därför har vår personal bästa utbildningen i respektive område. Hudterapeuterna har utbildning i Sverige och med i SHR Svenska hudterapeuternas riksförbund. Vi har alla även internationell examen CiDESCO för att visa att vi vill hålla högsta standard så att ni kan vara trygga hos oss. Injektionsbehandlingarna utförs alltid utav läkare med extensiv vidareutbildning inom skönhet och komplikationshantering.Hos oss får du alltid gratis konsultation! Klicka här för att kontakta oss!

Möt personerna på Qui

Vår personal har bästa utbildningen i respektive område. Hudterapeuterna har utbildning i Sverige och med i SHR Svenska hudterapeuternas riksförbund. Vi har alla även internationell examen CiDESCO för att visa att vi vill hålla högsta standard så att ni kan vara trygga hos oss.

Nina Dezfoolian

Medicinsk ansvarig leg. läkare

Lisa Lannsjö

Hudterapeut, Cidesco

Jennifer Thorsson

Hudterapeut, Cidesco

Matilda Alström

Hudterapeut, Cidesco

Grundare av qui

Greta Öberg

Leg. sjuksköterska

Nadine Hodhod

Hudterapeut, Cidesco

Carolina Severin

Hudterapeuter