Skönhet


Här hittar du alla våra behandlingar inom ren skönhet, från vaxning till lyxiga behandlingar. Du kan boka tid och hitta priser här.

Fransar och bryn


Vi erbjuder brynstyling som innefattar vaxning, klipp, plock, färg och stärkande keratin. Dessutom går vi igenom styling för brynen så du kan upprätthålla dina snygga bryn hemma. 

Tandblekning


Få ett strålande vitt leende med vår tandblekning. Stark och effektiv men utan att ge ilningar eller skador på din mun. Du måste varit hos tandläkaren senast tre månader innan tandblekning hos oss. 

Vaxning – slipp stubb och rakning


Slipp rakning och stubb, samt få ett långvarigt resultat med mindre hårväxt genom vaxning. Vi erbjuder vaxning i Göteborg för ben, armar, armhålor, bikini, överläpp/haka, bröst och rygg. Vi erbjuder också brasiliansk vaxning.

Tatueringsborttagning av bryn


Har du en ögonbrynstatuering som du tröttnat på eller som helt enkelt inte passar bra i ditt ansikte längre? Vi erbjuder tatueringsborttagning av bryn på ett säkert och effektivt sätt. 

Hollywood treatment – Yag Laser Carbon Deep Cleanse


Den kända skönhetsbehandlingen från Hollywood som ger lyster, minskade porer och en jämnare hud. Vi applicerar en kolmask som binder smuts, döda hudceller och fett. Därefter används en laser som stimulerar kollagenbildning och elastinproduktion. 

Is Clinical ansiktsbehandling – fire and ice


Det här är ansiktsbehandlingen för dig som vill ha ordentliga resultat på akne, porer, ojämnheter och lyster. Genom en fruktsyrakur rengörs huden på djupet och påskyndar cellförnyelsen. 

Borttagning av keratosis pilaris


Lider du av keratosis pilaris, knottror på överarmen? Vi erbjuder keratosis pilaris behandling som genom laser avlägsnar knottrorna eller plitorna från överarmen. 

Diodlaser – permanent hårborttagning


Med hjälp av diodlaser genomför vi 4-8 behandlingar för att påverka alla hårsäckar och avbryta produktionen i dessa. Vi tar bort hår med laser på områden i ansiktet, överkroppen och underkroppen. Slipp rakning, vaxning och plockning för alltid!

Lashlift


Gör din lashlift i Göteborg hos proffsen på Qui. Lashlift är en behandling för ögonfransarna där de färgas och ger fransarna en naturlig och kraftig böj. Med lashlift ser du alltid piggare och fräschare ut utan smink, samtidigt som behandlingen är skonsam mot fransarna. 

Browlift


Browlift är en metod för att styla ögonbrynen i flera veckor. Vi stylar och behandlar hårstråna efter önskat utseende. Du kommer vakna upp med stylade och snygga ögonbryn i upp till åtta veckor efter behandling. 

Vaginal uppstramning med HIFU


HIFU är ultraljudsstrålar som tränger ned i huden och genererar nybildning av kollagen, uppstramning och föryngring. Vi erbjuder behandlingen på vaginan för ett yngre och tightare utseende. 

Cytocare – cocktail för anti aging


En formula med 50 aktiva ingredienser varav 12 vitaminer, hyaluronsyra, 20 aminosyror och 6 enzymer som tillsammans bygger upp huden. Behandlingen passar dig som vill släta ut rynkor, minska tecken på åldrande, få återfuktning och lyster. För bästa effekt bör tre eller sex behandlingar genomföras med två veckors mellanrum. Med fördel kan du kombinera en Cytocare-cocktail med PRX T33 för ultimat anti age.


Brasiliansk vaxning

Brasiliansk vaxning innebär att man avlägsnar håret i underlivet på en kvinna. Vi har utfört brasiliansk vaxning på Qui sedan 2011 och har utbildningar i avancerade vaxtekniker för Auktoriserade hudterapeuter. Hos oss blir du mottagen av proffs med en noggrannhet och med hygien i fokus.

Första gången man provar denna behandling kan göra ont. Håret i underlivet är oftast grovt och växer tätare än på andra ställen på kroppen. Huden är dessutom tunn. Lätt svullnad och rodnad är vanligt direkt efter behandling. Detta går dock vanligast över inom 24 timmar. Man bör gå regelbundet med ett intervall på tre till fyra veckor för att hålla resultatet snyggt. Dessutom gör det inte lika ont när det inte är så mycket hår som vuxit ut. Det är inte alla som tycker att det gör särskilt ont och smärtan går snabbt över.

Att tänka på vid brasiliansk vaxning

Vid brasiliansk vaxning gäller inga samlag på ett dygn. Huden i underlivet är känslig och extra mottaglig för infektioner. Det är därför viktigt att låta huden vila. Området kan dessutom vara lite ömt efter vaxningen. Använd inte produkter på det nyvaxade området om vi inte rekommenderar det. Fråga oss om du känner dig osäker. Parfymer och vissa oljor kan verka hudirriterande och detta är extra viktigt om det är i ansiktet du vaxat eller intima delar.

När skall man ej vaxa sig brasilianskt:

Det finns tillfällen då du bör undvika brasiliansk vaxning:

*Vid infektion av svamp, virus eller bakterier

*Om du har sår, sprickor eller blåsor i underlivet

*Efter förlossning (tills initialblödningen är över och eventuella sår, sprickor har läkt).

* Om du har menstruation går det bra, så länge du använder tampong